Levering

Utvalgte produkter som bark og andre lagerførte varer leveres normalt på 2-5 arbeidsdager. Vi leverer generelt bestillingsvarer innen 3–6 uker fra vi mottar din bestilling, avhengig av årstid og produkter. Vennligst bestill standardprodukter i god tid — helst ikke senere enn 4 uker før du trenger dem — dette for å sikre at vi kan levere produktet til en rimelig pris selv i høysesong. Vi setter normalt av omlag 6 uker for levering av produkter som er nyheter i siste katalog.

Gi beskjed om ditt prosjekt har en deadline så vil vi altid strekke oss langt for å hjelpe. 

Leveransevilkår

Frakt er ikke inkl. i oppgitte priser. Produktene leveres til ønsket adresse, kunden er ansvarlig for å laste av lasten. Vennligst påse at du har nødvendig utstyr for å laste av, for å unngå forsinkelser. Vi sender i all hovedsak varer direkte fra produsent til prosjekt uten mellomlagring da vi på denne måten kan tilby de beste betingelser. 

Forpakning

De modulbaserte Benito-produktene tar liten plass under transport og levering. Flere av delene leveres dog sammensatt for å spare tid under montering og for å sikkre den beste kvaliteten. 

Benitos logistikkavdeling garanterer kompakt pakking for enkel transport. Forsendelsene leveres i hovedsak på lastepaller for å lette gods håndteringen, hvilket reduserer skader såvel som kostnader under transport. Pallene kan enten brennes eller resirkuleres. 

Produktene er enten pakket i resirkulerbar polyetylen og plassert på paller, eller pakket i tre- eller pappesker, for transport. Pallene og trekassene er laget av ubehandlet tre. De kan brukes på nytt eller brennes.

Frakt

Det taes forbehold om at det må tas  etter ordreregisrering. Ved større prosjekter kalkuleres en samlet ordre inkludert frakt til monteringsstedet.

 

Betaling Faktura

Etter kredittvurdering sendes faktura etter avtale.

 

Oppkrav

Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.

 

Kunder på Svalbard 

Ta kontakt for mer informasjon.