Levering

De fleste varer er bestillingsvarer som produseres etter dine spesifikasjoner og blir generelt levert innen 3–6 uker fra bestillingsdato, avhengig av årstid og produkttilgjengelighet. For å sikre rimelige priser, spesielt i høysesongen, oppfordrer vi våre kunder til å bestille standardprodukter i god tid, helst ikke senere enn 6 uker før man ønsker levering. Dersom ditt prosjekt har en spesifikk deadline, informer oss gjerne slik at vi kan tilpasse leveringen etter dine behov.

Leveransevilkår
Fraktkostnader er ikke inkludert i oppgitte priser, men spesifiseres normalt i tilbudet. Produktene leveres direkte til ønsket adresse, og kunden er ansvarlig for å lossing om ikke annet er avtalt. Vi anbefaler at kunden har nødvendig utstyr for lossing for å unngå forsinkelser og eventuelle merkostnader forbundet med det. For å tilby de beste betingelsene, sender vi varer direkte fra produsent til prosjekt uten mellomlagring. Dette sikrer effektiv levering, reduserer kostnader og sparer miljø.

Frakt
Ved større prosjekter kalkuleres en samlet ordre inkludert frakt til monteringsstedet. Fraktkostnader er ikke inkludert i oppgitte priser på nett, men spesifiseres normalt i tilbud.

Forpakning
Våre produkter pakkes effektivt og plassbesparende under transport. Noen deler leveres helt eller delvis montert for å spare monteringstid og sikre kvalitet. Logistikkavdeling garanterer kompakt pakking for enkel transport på lastepaller. Paller brukes for å lette gods håndtering, redusere skader og kostnader under transport og for å spare miljø. Paller og trekasser er normalt laget av ubehandlet tre og kan resirkuleres eller brennes.

Betalingsalternativer
Etter en vellykket kredittvurdering sendes faktura etter avtale. Kortbetaling eller kontantfaktura er også mulig.

Se forøvrig våre salgs og leveringsbetingelser for mer detaljer.