Forhandler

Bli en del av "Parkmiljø-familien"

I en tid hvor Parkmiljø stadig vokser og streber etter å nå nye høyder, er vi på utkikk etter flere lidenskapelige og kompetente partnere og forhandlere som ønsker å være med på reisen. Som vår forhandler i Norge, blir du en del av et ambisiøst team dedikert til å skape bærekraftige og innbydende utemiljøer.

Dine fordeler ved å samarbeide med oss:

  • Skreddersydd Støtte: Vi tilbyr et gratis tegneverktøy komplett med opplæring og support, for å sikre at planleggingen av dine prosjekter blir så effektiv og problemfri som mulig. Trenger du ytterligere hjelp, står vi klare til å tegne for deg – helt uten kostnad.
  • Konkurransedyktige Marginer: Med våre effektive planleggingsverktøy og attraktive betingelser, kan du forbedre din konkurranseevne og øke marginene på dine prosjekter betydelig og vinne flere anbud.
  • Logistikk: Vårt brede og varierte produktsortiment sikrer at du kan få alle dine varer bestilt samtidig fra ett sted og levert i én samlet sending, noe som sparer både tid og penger.
  • Tilgang til Eksklusive Oppdrag: Som en del av Parkmiljø-nettverket, åpnes dørene for fler attraktive oppdrag direkte til deg som lokal representant.
  • Uovertruffen Kvalitet: Våre produkter er spesialtilpasset norske forhold og er sertifisert for å sikre høyeste kvalitet og holdbarhet.

Vi er ivrige etter å høre fra deg og diskutere hvordan et partnerskap med Parkmiljø kan være til gjensidig nytte. Ta kontakt for en uforpliktende samtale og få mer informasjon om hvordan vi sammen kan skape verdifulle uterom.

Kontakt oss i dag!

E-post: post@parkmiljo.no

Telefon: tel:+4797089442