DESIGN DIN LEKEPLASS

 

Design en funksjonell og trygg lekeplass med 3D Planner-applikasjonen. Takket være denne brukervennlige appen vil du kunne lage flere versjoner av lekeplassen og velge den du liker best på bare 5 minutter. Last opp et bilde av plassen du har til rådighet og fyll den opp med Vinci Play-utstyr. Se hvordan den nye lekeplassen din vil se ut om morgenen, om kvelden og ulike årstider. Du vil kunne eksportere de opprettede visualiseringene til .jpg/.png eller .pdf filer. Vår 3D-applikasjon vil beregne arealet som trengs for installasjon av Vinci Play-utstyret basert på deres sikkerhet soner, slik at din moderne lekeplass kan oppfylle alle kravene i EN 1176-standarden.

FØR DU STARTER - BE OM TILGANG TIL APPEN HER: https://www.vinci-play.com/en/3d-planner 

1. HVORDAN BEGYNNER JEG?

Du kan enkelt navngi prosjektet, definere størrelsen på området og formen og størrelsen på lekeplassen.

 2. VELGE PRODUKTER
Du kan søke etter et Vinci Play-produkt etter brukernes alder, produktserier, materialer eller fargeversjoner gjennom en rask og intuitiv søkemotor. Applikasjonen inneholder et oppdatert bibliotek over alle enheter som er tilgjengelige i tilbudet.

3 Å LEGGE TIL PRODUKTER, PLANTER OG LAGE EN DRØMMELEKEPLASS

Å legge til utstyr eller planter er en lek. Så snart du har tatt ditt valg - klikker du bare på produktet (eller på en plante) og drar det til det valgte området. Når du legger flere produkter, bør du være spesielt oppmerksom på at sikkerhetssonene til individuelle elementer ikke overlapper hverandre (dette er veldig viktig!) - når dette skjer, vil kontaktområdet være uthevet i rødt.

 4. DEFINERE OVERFLATESTRUKTUR
Hver lekeplass har også en overflate. Ikke alle enheter kan installeres på gress eller sand. Du kan enkelt skissere ulike former på overflaten som kan lages av fleksible støpte overflater. Bare velg en definert form - sirkel, firkant eller sekskant, eller tegn en uregelmessig form for hånd. Det er veldig lett! Deretter kan du velge farge eller tekstur på hvert element av overflaten.

 

5. VISE EN 3D PLAN OG SKRIVE UT
Alle trinnene så langt har funnet sted i toppvisning. Det er kult, men visualiseringen av lekeplassen er noe som interesserer oss mye mer. Hvordan vise en 3D-visning? Det er også veldig enkelt. Bare klikk på én knapp og lekeplassen vi har laget vil dukke opp i all sin prakt! Utsikten kan zoomes inn og ut, vises fra forskjellige vinkler, takket være at vi vil føle oss som om vi går på en allerede eksisterende lekeplass. Vi kan også raskt skrive ut en spesifikk visning og overlate den til kunden sammen med tilbudet.